Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

10 perces könnyen elkészíthető finomság, mindenki ódákat zeng róla, aki megkóstolja!

10 perces könnyen elkészíthető finomság
hirdetés

Kakaós tészta hozzáadása:

  1. A maradék tésztához adjuk hozzá a kakaót, és keverjük össze alaposan, amíg egyenletes színű lesz.
  2. Öntsük ezt a kakaós tésztát a már a tepsi aljára öntött világos tésztára.

Ezek is érdekelhetnek:Annyira finom ez a sajtos rúd, hogy máskor is így csinálom! Egyszerű, nem macerás

Sütés:

  1. Használjunk egy villa hátát, hogy egyenletesen eloszlassuk a kakaós tésztát.
  2. Opcionálisan szórhatunk teljes vagy őrölt diót a tészta tetejére.
  3. Melegítsük elő a sütőt 180 Celsius fokra, majd süssük a süteményt körülbelül 45 percig közepes hőfokon, amíg aranybarna lesz, és a közepébe szúrt fogpiszkáló tiszta marad.

Befejezés:

  1. Mielőtt kivesszük a sütőből, teszteljük egy fogpiszkálóval, hogy megbizonyosodjunk róla, teljesen megsült-e.
  2. Vegyük ki a süteményt a tepsiből, és csomagoljuk folpackba, hogy frissen tartsuk.

Jó étvágyat kívánok!

3 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!