hirdetés
Kakaós tészta hozzáadása:
- A maradék tésztához adjuk hozzá a kakaót, és keverjük össze alaposan, amíg egyenletes színű lesz.
- Öntsük ezt a kakaós tésztát a már a tepsi aljára öntött világos tésztára.
Ezek is érdekelhetnek:Annyira finom ez a sajtos rúd, hogy máskor is így csinálom! Egyszerű, nem macerás
Sütés:
- Használjunk egy villa hátát, hogy egyenletesen eloszlassuk a kakaós tésztát.
- Opcionálisan szórhatunk teljes vagy őrölt diót a tészta tetejére.
- Melegítsük elő a sütőt 180 Celsius fokra, majd süssük a süteményt körülbelül 45 percig közepes hőfokon, amíg aranybarna lesz, és a közepébe szúrt fogpiszkáló tiszta marad.
Befejezés:
- Mielőtt kivesszük a sütőből, teszteljük egy fogpiszkálóval, hogy megbizonyosodjunk róla, teljesen megsült-e.
- Vegyük ki a süteményt a tepsiből, és csomagoljuk folpackba, hogy frissen tartsuk.
Jó étvágyat kívánok!