hirdetés
Tészta elkészítése:
- Verjük fel a tojássárgákat a cukorral, amíg a cukor teljesen fel nem oldódik, és a keverék habos lesz.
- Adjuk hozzá az olajat, majd keverjük jól össze.
- Verjük fel külön a tojásfehérjéket kemény habbá, majd fokozatosan adjuk hozzá a tésztához.
- Forgassuk össze a szitált lisztet a sütőporral, és keverjük a tésztához.
- Adjuk hozzá a fűszereket (például reszelt citromhéj), a citromlevet és a sót. Keverjük össze alaposan, amíg az összes hozzávaló egységesen el nem keveredik.
Tálaló tál elkészítése:
- Kenjünk ki egy tepsit vajjal, majd szórjuk meg liszttel.
- Öntsük bele a tészta háromnegyed részét a tepsi aljára.
A recept folytatódik, kattints a Hirdetés alatti tovább gombra!