Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

10-ből csak 1 háziasszony ismeri a töltött káposzta igazi titkait, pedig százszor finomabb így az étel!

10-ből csak 1 háziasszony ismeri a töltött káposzta igazi titkait, pedig százszor finomabb így az étel!
hirdetés

10-ből csak 1 háziasszony ismeri a töltött káposzta igazi titkait, pedig százszor finomabb így az étel!

A töltött káposzta a magyar konyha egyik legismertebb és legkedveltebb étele. Bár sokan próbálkoznak vele, csak kevesen képesek mesteri szinten elkészíteni. Régebben én is csak egy átlagos változatot tudtam készíteni, amit a családom ugyan szeretett, de nem volt kiemelkedő. Azonban, amikor rátaláltam erre a receptre, minden megváltozott! Most megosztom veled ezt a receptet, hogy te is elkészíthesd otthon!

Hozzávalók a káposztához:

  • 2 kg darált hús (legjobb, ha sertés és borjú vegyesen)
  • 30 dkg füstölt szalonna
  • 50 dkg vöröshagyma
  • 20 dkg rizs
  • 50 ml olaj
  • 1 fej savanyú káposzta
  • Fűszerek ízlés szerint: só, bors

Hozzávalók a szószhoz:

  • 2 evőkanál olaj
  • 3 db sárgarépa
  • 1 liter fehérbor
  • Szárított fűszerek ízlés szerint (pl. kapor, kakukkfű)

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!