ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

10-ből 9 ember nem ismeri a pelmenyit, pedig ezután mind a 10 ujjad megnyalod

10-ből 9 ember nem ismeri a pelmenyit
hirdetés

10-ből 9 ember nem ismeri a pelmenyit, pedig ezután mind a 10 ujjad megnyalod

Pelmenyi recept:

Ez a kis hússal töltött isteni finom tészta az orosz konyha egyik gyöngyszeme. Kevés hozzávaló kell csak hozzá, de az íze egyszerűen lenyűgöző és nem egy szokványos étel! Egyszerű és nagyszerű! A végén a vajas pirítás, a friss tejföl, és az ecet-kapor kombináció olyan ízélményt nyújt, hogy fantasztikus, de van aki csak vajjal ecettel és borssal szereti.

Ezt olvastad már? A sztárszakács 7 titka: Így lesz tökéletes a palacsinta

Hozzávalók:

Tészta:

  • 370 g liszt
  • 1,5 dl víz
  • 1 tk só
  • 1 db tojás

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!