Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Villámgyors vacsora: néhány perc és már ehetsz is

hirdetés

Elkészítés:

Egy turmixgépben vagy konyhai robotgépben keverd össze a tojásokat, tejet, sót, fokhagymaport, fekete borsot, extra szűz olívaolajat, főtt burgonyát, lisztet és sütőport. Turmixold simára.

Egy nagy serpenyőben hevíts egy evőkanál extra szűz olívaolajat közepes lángon. Add hozzá az apróra vágott hagymát, zöld kaliforniai paprikát és piros kaliforniai paprikát. Süsd, amíg a zöldségek megpuhulnak, kb. 5 percig. Ízesítsd sóval és fekete borssal ízlés szerint. Vedd ki a zöldségeket a serpenyőből és tedd félre.

Ugyanabban a serpenyőben, ha szükséges, adj még egy kis olívaolajat. Add hozzá a felkockázott csirkemellet, és süsd, amíg már nem rózsaszín, kb. 5-7 percig. Ízesítsd fekete borssal, fokhagymaporral és oreganóval ízlés szerint. Keverd hozzá a paradicsomszószt, és süsd további 2 percig.

Öntsd a tésztát a serpenyőbe a csirkével. Add vissza a sült zöldségeket a serpenyőbe. Keverd hozzá a főzőtejszínt. Szórd meg reszelt sajttal a tetejét.

Fedd le a serpenyőt, és alacsony hőmérsékleten süsd, amíg a sajt megolvad és a tészta megszilárdul, kb. 10 percig.

Élvezd ezt a gyorsan elkészíthető, ízletes vacsorát, amely minden alkalommal lenyűgözi a családot!

Gordon Ramsay elárulta: így készül a tökéletes sült krumpli

Egészséges és finom: Ropogós cukkini pizza recept

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!