Elkészítés:
Az elkészítés során először egy nagy keverőtálban alaposan mixeljük össze a lisztet, a cukrot, a sütőport, és a vaníliás cukrot. Egy másik edényben törjük össze a túrót, majd keverjük bele a tojást, a tejet és a megolvasztott vajat, végül ezt a keveréket robotgéppel dolgozzuk simára.
A citromhéjat is keverjük bele, majd és ízlés szerint hozzáadhatjuk a mazsolát is. Ezután lassan, folyamatos keverés mellett adagoljuk hozzá a lisztes keveréket. A kapott tésztát muffinformába helyezzük bele, amelyeket előzőleg béleljünk ki papírkapszlival, és előmelegített sütőben, 180 fokon körülbelül 25 percig süssük, amíg aranybarna nem lesz a tetejük.
Ajánló:
Őzgerinces sajtos csirkemell recept, nagyon finom tud lenni
A sztárszakács 7 titka: Így lesz tökéletes a palacsinta
A nagymamám trükkje a konyharuhákkal, így varázsold te is újjá őket