hirdetés
Elkészítés:
- A csirkecombokat megmossuk, kicsontozzuk, és a bőr alatti részt kicsit fellazítjuk – ez a legmacerásabb része az egésznek.
- A zsemléket (vagy kenyeret) megpirítjuk, majd pár percig kevés vízbe áztatjuk.
- A gombát és a hagymát felaprítjuk, majd a hagymát üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és együtt pirítjuk még kb. 3 percig.
- A zsemléket kinyomkodjuk, hozzáadjuk a pirított gombát és hagymát, a tojást, sót, borsot. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és a majoránnát.
- A csirkecombok belsejét és alját megsózzuk, majd megtöltjük a töltelékkel, és tepsibe tesszük. Olvasztott zsírral meglocsoljuk.
- Ínyencek tehetnek a combok tetejére egy kis füstölt szalonnát.
- Légkeveréses sütőben 180°C-on 40 percig sütjük.
- Friss salátával tálaljuk.
Forrás: ketkes
Ha szeretnél olcsón vásárolni a recepthez, érdemes tájékozódni az akciós újságokból!
További érdekességek:
Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik