hirdetés
A tyúkhús különleges ízvilága és a gazdag, fűszeres szaft harmonikus elegye mindenkit levesz a lábáról. Ebben a receptben részletesen bemutatjuk, hogyan készíthetjük el ezt a tradicionális pörköltet, amely biztosan elnyeri majd családunk és barátaink tetszését. Vágjunk bele, és élvezzük a magyar konyha egyik legnagyobb klasszikusát!
Hozzávalók a tyúkpörkölthöz
- 2 kg tyúk (2 kisebb, „grill” néven is ismert)
- 175 g lecsó (nyáron 3 paprika és 1 paradicsom)
- 4 közepes fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál kacsazsír
- 3 teáskanál fűszerpaprika
- 1 csipet köménymag
- 1 csipet majoránna
- Bors ízlés szerint
- 2 db babérlevél
- 2 db borókabogyó (elhagyható, de különleges ízt ad)
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!