Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Szétesik a fasírt? Ha ezt az 5 dolgot betartod mindig tökéletes lesz

Szétesik a fasírt
hirdetés

4. Hagyjuk állni az összegyúrt tésztát!

Sokszor ha nagyon éhesek vagyunk, nincs türelmünk pihenni hagyni kicsit a fasírt masszáját, egyből kezdjük sütni, pedig ez a titka annak, hogy jól összeálljon a fasírt.

5. Figyeljünk a sütésre!

A fasírt sütésénél fontos, hogy elég zsiradék legyen a tepsiben. Ha túl kevés van, odaragad. Süssük közepes hőmérsékleten és forgassuk, így átsül mindkét oldalán rendesen. Ha túl magas hőmérsékleten sütjük, hamar megég a külseje és nyers marad a belseje. Ha olajsütőben vagy a lerben sütjük tepsiben, érdemes kivenni többször és megrázogatni, hogy mindenhol alaposan átsüljön.

Ezt próbáltad már? Ezt a fűszert keverd a fasírtba és új szintre emeli az ízeket

3 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!