Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Sütőben sült fokhagymás fűszeres máj burgonyával

hirdetés

Elkészítés

Hámozzuk meg a burgonyát, és vágjuk nagyobb darabokra. Főzzük a burgonyát fűszeres vízben 5 percig, majd szűrjük le.

Tisztítsuk meg a csirkemájat, és főzzük 5 percig, majd szűrjük le. Keverjük össze a burgonyát és a csirkemájat, majd tegyük kiolajozott tepsibe.

Fél dl olajban keverjük el a zúzott fokhagymát és a fűszereket (majoránna, oregánó, őrölt pirospaprika, só, bors). Öntsük az olajos-fűszeres keveréket a burgonyára és a májra.

Süssük 180 fokos sütőben körülbelül 40 percig, időnként forgatva, hogy minden oldala jól átsüljön.

Ez a finom és laktató étel mindenkit levesz a lábáról! Próbáld ki, és élvezd a családod elismerő szavait!

Tippünk nyugdíjasoknak: Mielőtt boltba mennénk, mindig tekintsük meg az akciós újságokat.

Egy kis dinnye süti, sütés nélkül, új kedvenc lett

Csirkemáj burgonyaágyon, ez nagyon finom

Forrás: ketkes

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!