Elkészítés
Hámozzuk meg a burgonyát, és vágjuk nagyobb darabokra. Főzzük a burgonyát fűszeres vízben 5 percig, majd szűrjük le.
Tisztítsuk meg a csirkemájat, és főzzük 5 percig, majd szűrjük le. Keverjük össze a burgonyát és a csirkemájat, majd tegyük kiolajozott tepsibe.
Fél dl olajban keverjük el a zúzott fokhagymát és a fűszereket (majoránna, oregánó, őrölt pirospaprika, só, bors). Öntsük az olajos-fűszeres keveréket a burgonyára és a májra.
Süssük 180 fokos sütőben körülbelül 40 percig, időnként forgatva, hogy minden oldala jól átsüljön.
Ez a finom és laktató étel mindenkit levesz a lábáról! Próbáld ki, és élvezd a családod elismerő szavait!
Tippünk nyugdíjasoknak: Mielőtt boltba mennénk, mindig tekintsük meg az akciós újságokat.
Egy kis dinnye süti, sütés nélkül, új kedvenc lett
Csirkemáj burgonyaágyon, ez nagyon finom
Forrás: ketkes