Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Pozsonyi kifli recept, édesanyám hányszor sütötte ezt nekünk

Pozsonyi kifli recept, édesanyám hányszor sütötte ezt nekünk
hirdetés

Tedd a kifliket hűvös helyre (hűtőbe), és szárítsd a tojássárgáját kb. 30 percig. Ha már nem ragad, kend át tojásfehérjével, majd ismét hagyd száradni hidegen 30 percig.

A kifliket nem kell keleszteni sütés előtt. Előmelegített sütőben, 180 fokon süsd őket körülbelül 25 percig, amíg szép aranybarnák nem lesznek.

A tölteléket ízlés szerint variálhatod: mákos, diós, esetleg lekváros töltelékkel is remekül működik. Ügyelj arra, hogy ne rakj túl sok tölteléket, mert a kiflik kirepedhetnek.

Édesanyám pozsonyi kiflije mindig mosolyt csalt az arcunkra. Remélem, ez a recept neked is hasonló örömet okoz majd a családod körében!

Ha szeretnél olcsón vásárolni ehhez a recepthez, érdemes tájékozódni az akciós újságokból!

3 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!