Így készítsd el a keksztekercset:
Első körben a krémhez a tejet felmelegítjük, majd ez után hozzáadjuk a pudingport. Ha kész a puding, hűlni hagyjuk, majd ha hideg (mindenképp várjuk meg, hogy tényleg hideg legyen), hozzáadjuk a vajjal jól kikevert porcukrot.
Ez is érdekelhet: Krumplival sült hús, mert mi így szeretjük
Ha összeállt a tészta 2 felé szedjük, é s kókuszreszeléken kinyújtjuk. Ezek után ezt megkenjük a krémmel és feltekerjük.
Ebből a korábban leírt mennyiségből 2 rúd lesz. Aki kipróbálja ezzel a krémmel garantáltan nem fog benne csalódni, mi nagyon szeretjük, szerintem ti is így lesztek vele. Én már több, mint 10 éve bevezettem azt a szokást, hogy a szombati és vasárnapi ételhez mindig készítek desszertet.
Ez is egy jó kis desszert: Különleges fánk a nagymamám receptje alapján, amit a családban mindenki istenít