Elkészítés
Először a tészta hozzávalókat – a liszt kivételével – egy gőz fölött lévő edényben összefőzzük, hogy homogén keveréket kapjunk. Ezt követően hozzáadjuk a lisztet, majd alaposan összedolgozzuk a masszát, és két lapot nyújtunk belőle. A kinyújtott tésztalapokat egy tepsi hátán sütjük meg, amíg aranybarnák nem lesznek. Közben elkészítjük a piskótát a hagyományos módon, majd ha megsült, feltekerjük. Amikor kihűlt, baracklekvárral megkenjük és ismét feltekerjük. Ezután elkészítjük a pudingport, majd hagyjuk kihűlni. A margarint habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot és sima krémet készítünk. Az egyik mézes lapra felvisszük a krém felét, erre ráhelyezzük a felszeletelt piskótatekercseket, majd befedjük a krém másik felével. A tetejére rátesszük a második mézes lapot, amit vaníliás cukorral megszórunk, vagy ha szeretnénk, csokoládéval bevonhatjuk.
Forrás: tutirecept.hu
Reszelt almás sütit készítettem, ez volt az első próbálkozásom és isteni lett