ÉrdekesMagazin.hu

Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Nagymamám elárulta a jó kocsonya titkát: ettől olyan igazán finom! Így hat a testedre!

Nagymamám elárulta a jó kocsonya titkát ettől olyan igazán finom! Így hat a testedre!
hirdetés

Amíg a kocsonya fő, készítsd elő a megfelelő edényeket, amelyekbe majd kiadagolod. Amikor a húsok már majdnem teljesen megpuhultak, add hozzá az apróra vágott petrezselymet, és hagyd még öt percig főni, majd zárd el a tűzhelyet. Szedd ki a húsokat, oszd szét az edényekbe, és ugyanígy járj el a zöldségekkel is. Végül mindegyik tálba merj a levesből.

Ha ezzel is megvagy, már csak hűvös helyre kell vinned a tálkákat, és megvárni, amíg megdermed a kocsonya. Ha elérte a kívánt állapotot, már csak le kell szedned róla a zsírt, ezután bármikor fogyasztható.

Készítsd el te is szeretteidnek! Biztosan mindenki családjában van olyan, aki nem szereti a kocsonyát, sőt ki nem állhatja, de én időközönként mindig próbálkozom vele, hátha megszeretik.

Ha szeretnél olcsón vásárolni ehhez a recepthez, érdemes tájékozódni az akciós újságokból!

Szétesik a fasírt? Ha ezt az 5 dolgot betartod mindig tökéletes lesz

5 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!