Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Nagymamám elárulta a jó kocsonya titkát: ettől olyan igazán finom! Így hat a testedre!

Nagymamám elárulta a jó kocsonya titkát ettől olyan igazán finom! Így hat a testedre!
hirdetés

Elkészítés ideje:

Három-négy óra.

Elkészítés menete:

Miután előkészítetted a húst, alaposan tisztítsd meg, majd vágd nagyjából egyforma méretű darabokra. Vedd elő a kedvenc nagylábasodat, és helyezd bele a húst. Öntsd fel annyi vízzel, hogy bőven ellepje, majd kezdd el melegíteni. Amint hab képződik a tetején, szedd le, vagy akár a teljes főzővizet is lecserélheted – egyesek ezt a módszert választják, míg mások csak a habot távolítják el. Mindkét megoldás hatékony.

Ajánló: Ettől a trükktől lesz igazán pihe puha a palacsinta, akár egy piskóta

A zöldségeket darabold fel ízlés szerint, majd mehet minden a hús mellé, kivéve a petrezselymet, az majd csak a vége felé kerül bele. Sózd hangulatod szerint, szórj bele öt-tíz szem egész borsot, majd hagyd kis lángon jól megfőni az egészet.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

4 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!