ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Mutatjuk a titkot – Pirított gomba, ettől lesz olyan finom!

Mutatjuk a titkot - Pirított gomba, ettől lesz olyan finom!
hirdetés

A pirított gomba elkészítés:

Szeleteljük fel a gombát kisebb darabokra, de ha a gombák kicsik, akkor nem szükséges felvagdosni őket. Keverjük össze a fokhagymát az olajjal, a sóval és a többi fűszerrel, majd az így kapott fűszeres levet öntsük rá a gombára. Alaposan kavarjuk össze, hogy a gombák minden oldalukon jól átitatódjanak a fűszerekkel, majd hagyjuk állni 20 percig, hogy az ízek teljesen összeérjenek.

Ezt is érdemes megnézned: Egy kis mákos finomság, csak mert szereti a család

Tegyük a gombát egy tűzálló tálba és előmelegített sütőben, 200 fokon süssük 15-20 percig. Közben kavarjuk meg, hogy az ízek jól átjárják.

Olasz fűszerkeverék: 2 ek. szárított bazsalikom, 2 ek. szárított majoránna, 1 ek. oreganó 1 ek. rozmaring, 1 ek. pirospaprika.

Ajánló: Szaftos almás palacsinta recept 5 perc alatt! A leggyorsabb és legegyszerűbb recept!

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!