Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Mindenki elkéri tőlem ennek a 20 perces almás pitének a receptjét, mert annyira nagyon finom

hirdetés

A töltelékhez:

  • 1 kg alma
  • 10 dkg darált dió
  • 15 dkg porcukor
  • 1 db citrom
  • 1 tk fahéj

A tetejére:

  • 1 db tojás

Ezt láttad már? Ezt a fűszert keverd a fasírtba és új szintre emeli az ízeket

AZ ALMÁSPITE ELKÉSZÍTÉSE:

Úgy kezdjünk neki, hogy az almás pite elkészítéséhez legelőször a sütőport összedolgozzuk a vajjal és a liszttel, egészen addig amíg morzsás állagú nem lesz teljesen az egész. Majd ha ezzel megvagyunk adjuk hozzá a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojásokat, majd mindezt nagyon alaposan összegyúrjuk, amíg tésztát nem kapunk.

Napi receptajánló: Itt a hozzávaló, amitől tökéletes lesz a gyümölcsleves, ezt a háziasszonyok 90%-a nem ismeri

Végső sorban a kész tésztát tegyük fóliába csomagolva legalább 1 órára a hűtőbe pihenni. Közben hámozzuk meg és lereszeljük le az almát, majd facsarjuk rá a citrom levét is, adjuk hozzá a cukrot, a fahéjat és a reszelt citromhéjat, hogy finoman ízesítsük. 

A recept folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!