A szeletelt piskóták egyik oldalára nyomj egyenletes vastagságban a krémből, majd váltakozva illessz össze egy sárga és egy kakaós szeletet. Ismételd, amíg el nem fogynak a szeletek, majd hűtsd a süteményt néhány órára.
Csokoládéöntet:
Tördeld össze az étcsokoládét egy tálba, öntsd rá a tejszínt, az olajat, és szórd bele a porcukrot. Vízgőz felett olvaszd fel a csokoládét, és keverd simára. Vond be a megdermedt süteményt a csokoládéöntettel, majd tedd vissza a hűtőbe legalább 4 órára, hogy a csokoládé is megszilárduljon.
Az elkészült méteres süteményt ferdén szeleteld fel, hogy a rétegek gyönyörűen látszódjanak.
Jó étvágyat kívánok ehhez a finom és látványos süteményhez!
Amióta tudom, hogy mire jó a füge fogyasztása, naponta eszem
Csak kevesen tudják, de erre való a mosógép harmadik rekesze!