ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Mérhetetlenül finom és olyan puha ez a palacsinta, mintha piskóta lenne, már 4 éve így sütöm

palacsinta recept
hirdetés

A mérhetetlenül finom palacsinta elkészítése:

Amikor összekevertem az anyagokat jó simára (én géppel szoktam) kb jó fél órát hagyom pihenni és jöhet a sütés.

Nekem elég nagy a sütőm átmérője, 22 db lett.

Egyéb tippek a palacsintához:

„Próbálják ki hogy részének bele egy vagy két kisebb almát meghámozva alma reszelő kerestél e bele kavarni a palacsinta tésztába és azt nem szoktam tölteni csak meghintem fahéj as cukorral és négybe hajtom!”

Forrás: lender.hu

A legjobb receptekért kattints ide!

További érdekességek:

Olyan sok fügém van, hogy végül füge zselét is készítettem belőle

Cserászka – A pásztorok laktató „öhön”-je!

Különleges fánk a nagymamám receptje alapján, amit a családban mindenki istenít

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!