hirdetés
Hozzávalók az első krémhez:
- 8 tojássárgája
- 4 evőkanál cukor
- 5 evőkanál liszt
- 4 dl tej
Elkészítés:
Tegyük a hozzávalókat egy lábasba, és folyamatos keverés mellett főzzük, hogy csomómentes legyen. Addig főzzük, amíg sűrű masszát nem kapunk, majd vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni. Közben néha keverjük meg, hogy ne bőrösödjön be.
Hozzávalók a második krémhez:
- 1 Ráma margarin (250 g)
- 150 g porcukor (ízlés szerint lehet kevesebbet vagy többet is használni)
Elkészítés:
Keverjük ki a margarint a porcukorral. Ha kihűlt a főzött krém, keverjük össze a két krémet. Ezzel a sárga krémmel kenjük meg a kihűlt tésztát, majd tegyük hűtőbe.
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!