hirdetés
Elkészítés:
- A zsemléket beáztatjuk.
- A kis fej hagymát apró kockákra vágjuk, majd két nagy kanál zsíron aranybarnára pirítjuk.
- A zöldpetrezselymet is apróra vágjuk, és hozzáadjuk a piruló hagymához, együtt pár pillanatra még pirítjuk.
- A zsemléket kicsavarjuk, majd ráöntjük a hagymás-petrezselymes ragut.
- Hozzáadjuk a tojásokat, törött fehér borsot, sót, és ha használunk, a Vegetát. Alaposan összekeverjük.
- Folpackba henger formába becsavarjuk, és a két végét bekötjük.
- Külön edényben vizet forralunk, majd 20 percre beletesszük a tölteléket, és előfőzzük.
- Kivesszük a vízből, és kicsit hagyjuk kihűlni.
- Mikor már kihűlt, kibontjuk a folpackból, és lassan a forró húslevesbe beleengedjük, majd addig főzzük lassan, míg a levesünk kész nem lesz.
- Egyszer meg lehet fordítani.
- Jó étvágyat!
Forrás: ketkes
További érdekességek:
Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik