Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Levesbe főtt töltelék recept, egy kis retro finomság

leves töltelék recept
hirdetés

Elkészítés:

  1. A zsemléket beáztatjuk.
  2. A kis fej hagymát apró kockákra vágjuk, majd két nagy kanál zsíron aranybarnára pirítjuk.
  3. A zöldpetrezselymet is apróra vágjuk, és hozzáadjuk a piruló hagymához, együtt pár pillanatra még pirítjuk.
  4. A zsemléket kicsavarjuk, majd ráöntjük a hagymás-petrezselymes ragut.
  5. Hozzáadjuk a tojásokat, törött fehér borsot, sót, és ha használunk, a Vegetát. Alaposan összekeverjük.
  6. Folpackba henger formába becsavarjuk, és a két végét bekötjük.
  7. Külön edényben vizet forralunk, majd 20 percre beletesszük a tölteléket, és előfőzzük.
  8. Kivesszük a vízből, és kicsit hagyjuk kihűlni.
  9. Mikor már kihűlt, kibontjuk a folpackból, és lassan a forró húslevesbe beleengedjük, majd addig főzzük lassan, míg a levesünk kész nem lesz.
  10. Egyszer meg lehet fordítani.
  11. Jó étvágyat!

Forrás: ketkes

További érdekességek:

Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs

Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik

Ez a legfinomabb házi bodzaszörp – bombabiztos recept

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!