Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A falusi háziasszonyok titka: ÍGY készül az igazi retro nokedli!

retro nokedli
hirdetés
  1. Forrjon a víz!

Nem elég, ha csak gyöngyözik. Ha esetleg a víz közben visszahűl, várj a szaggatással, amíg újra forrni nem kezd.

  1. A kevesebb néha több!

Csábító lehet egyszerre sok nokedlit kifőzni, de nem érdemes, könnyen elrontható, mert összeragadhatnak. Hogyha nagyobb galuskákat szeretnénk szaggatni, keverjük lágyabbra a tésztáját, és természetesen ez megfordítva is igaz!

Ezt láttad már? Íme a gyümölcsleves titka, amit a háziasszonyok 90%-a nem ismer

Ha a nokedli ízén, vagy az állagán szeretnénk javítani: akkor lesz ideális a nokedli, ha a liszt, tojás, víz és só mellé keverünk bele még valamit, ami szintén nem egy misztikus hozzávaló:

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

4 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!