Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A falusi háziasszonyok titka: ÍGY készül az igazi retro nokedli!

retro nokedli
hirdetés
  1. Ne felejtsd el kevergetni!

A galuskák nem fognak összetapadni a főzővízben, ha időnként megkevered őket egy fakanállal. Kevergessük egy kicsit és várjunk, amíg feljönnek a nokedlik a víz tetejére. Ekkor egy szűrőkanállal merjük ki a vízből őket és öblítsük le, majd tegyük tálba.

Ez is érdekelhet: A család kedvence, a finom ropogós kovászos uborka

  1. Öblítsd el a szaggatót!

Mivel a nokedli több adagban készül, érdemes minden szaggatás után a szaggatót belemártani a főzővízbe, így nagyjából tisztán tartható. Megszabadítod a maradék, odaragadt tésztától, és minden szaggatással kifogástalan nokedlik készülnek.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

3 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!