ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

A helyi a lángosos elárulta a titkot, így készül az igazi retro lángos

így készül az igazi retro lángos
hirdetés

Elkészítés:

Egy tálba szitáljuk a lisztet és belekeverjük a sót. A közepébe mélyedést csinálunk, ahova beleszórjuk a cukrot, majd az élesztőt is belemorzsoljuk.

Erre öntjük a langyos vizet (kellemes kézmeleg). Egy fakanállal, vagy robotgéppel alaposan összedolgozzuk. Ragadós marad! Úgy a jó, majd amíg kel, addig magába szívja a folyadékot. Olajos kézzel összeszedjük és bőven körbelocsoljuk olajjal.

Ez is érdekelhet: 7 különleges köret, ha már unod a megszokottat

Elvileg 10 perc kelesztés után már süthetünk is belőle ha nagyon sietünk, de ha van időnk, akkor jót tesz neki ha kel a tészta akár egy órát is. Minél többet áll a sikérszálak annál jobban megszívják magukat és nem fog ragadni a tésztánk.

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!