Elkészítés:
Egy tálba szitáljuk a lisztet és belekeverjük a sót. A közepébe mélyedést csinálunk, ahova beleszórjuk a cukrot, majd az élesztőt is belemorzsoljuk.
Erre öntjük a langyos vizet (kellemes kézmeleg). Egy fakanállal, vagy robotgéppel alaposan összedolgozzuk. Ragadós marad! Úgy a jó, majd amíg kel, addig magába szívja a folyadékot. Olajos kézzel összeszedjük és bőven körbelocsoljuk olajjal.
Ez is érdekelhet: 7 különleges köret, ha már unod a megszokottat
Elvileg 10 perc kelesztés után már süthetünk is belőle ha nagyon sietünk, de ha van időnk, akkor jót tesz neki ha kel a tészta akár egy órát is. Minél többet áll a sikérszálak annál jobban megszívják magukat és nem fog ragadni a tésztánk.
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!