Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Így készül a világ legkrémesebb krumplipüréje – A michelin-csillagos séf elárulta a titkát

hirdetés

5. Újramelegítés helyesen

A hideg krumplipüré újramelegítve sokszor kiszárad, és elveszíti krémes állagát. Ennek elkerülésére lassú tűzön melegítsd, miközben folyamatosan kevergeted. Adj hozzá 1-2 kocka hideg vajat, hogy gazdagabbá tedd. Frissítsd egy kevés forró tejjel, hogy visszanyerje selymességét. Így újramelegítve is ugyanolyan finom lesz, mint frissen.

Recept:

Hozzávalók (4 adaghoz):

  • 1 kg lisztes burgonya (pl. Ella, Ditta vagy ratte burgonya)
  • 100 g vaj (hideg, kockákra vágva)
  • 250 ml tej (meleg)
  • 1 teáskanál só (a főzővízhez)
  • Ízlés szerint bors vagy szerecsendió (opcionális)

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

4 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!