Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Így készül a világ legkrémesebb krumplipüréje – A michelin-csillagos séf elárulta a titkát

hirdetés

2. Főzd megfelelően a burgonyát

A burgonyát hideg, sózott vízben kell főzni, hogy egyenletesen puhuljon meg. Ha héjában főzöd, hagyd szikkadni egy éjszakán át, hogy a felesleges víz elpárologjon. Ha hámozva készíted, főzés után tedd forró sütőbe vagy gőzöld, hogy megszáradjon – így több vajat és tejet tud felvenni, és nem lesz kásás.

Ajánló: Zalai kelt palacsinta tészta recept, én mindig így készítem

Fontos: Soha ne hűtsd le hideg vízzel a főtt krumplit, mert ez rontja az állagát. A hirtelen hűtéstől a burgonya morzsálódó és kemény lesz.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!