Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ezt a fűszert keverd a fasírtba és új szintre emeli az ízeket

Ezt a fűszert keverd a fasírtba
hirdetés

A fasírt helyes elkészítése: A darált húst alaposan összekeverjük a tojással, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, fokhagymát és petrezselymet. Ha túl lágynak érezzük a masszát tehetünk bele zabpelyhet, hogy ne essen szét a gombócunk sülés közben.

Ha ezekkel a lépésekkel megvagyunk, akkor beleszórjuk a szódabikarbónát, megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk a paprikával. 

Majd ezekből tetszőleges nagyságú gombócokat készítünk, majd a gömböket sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük először az egyik oldalukat, majd megforgatjuk és a másik oldalukat is pirosra sütjük.

Ajánló:

Tippünk nyugdíjasoknak: Mielőtt boltba mennénk, mindig tekintsük meg az akciós újságokat.

Ez a sütőpapír titkos funkciója, amit a gyártók próbálnak titokban tartani

4 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!