A fasírt helyes elkészítése: A darált húst alaposan összekeverjük a tojással, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, fokhagymát és petrezselymet. Ha túl lágynak érezzük a masszát tehetünk bele zabpelyhet, hogy ne essen szét a gombócunk sülés közben.
Ha ezekkel a lépésekkel megvagyunk, akkor beleszórjuk a szódabikarbónát, megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk a paprikával.
Majd ezekből tetszőleges nagyságú gombócokat készítünk, majd a gömböket sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük először az egyik oldalukat, majd megforgatjuk és a másik oldalukat is pirosra sütjük.
Ajánló:
Tippünk nyugdíjasoknak: Mielőtt boltba mennénk, mindig tekintsük meg az akciós újságokat.
Ez a sütőpapír titkos funkciója, amit a gyártók próbálnak titokban tartani