Amikor fasírtot akarsz készíteni, a só, bors és fűszerpaprika mellett még érdemes egy kevés őrölt szerecsendiót is hozzáadni a darált húshoz. Ezt a különleges és finom fűszert, a legtöbb ember leginkább lasagne készítésekor, különösen a besamel szósznál használják, de vannak mások, akik a klasszikus krumplipürét is feldobják vele.
A szerecsendió egy kiváló fűszer, ami enyhén diós ízt ad az ételeknek, ezért is passzol a fasírthoz is. Fontos azonban óvatosan adagolni, mert már egy késhegynyi, egy nagyon pici is elegendő fél kiló darált hús ízesítéséhez. Vigyázzunk vele, mert nagyobb mennyiségben túl intenzívvé válhat az íze, sőt, akár mellékhatásokat is okozhat, mint például hallucinációt.
Így tudod elkészíteni a tökéletes fasírtot:
A cikk folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!