Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ezért dobj kenyeret a húslevesbe! Erről még tuti nem hallottál!

Ezért dobj kenyeret a húslevesbe! Erről még tuti nem hallottál!
hirdetés

A megfőtt tyúkot kiemeljük a levesből, a nagyobb csontokat és a bőrét eltávolítjuk, forró levest merünk rá, és melegen tartjuk. A levesben főtt zöldségeket deszkára emeljük, vékony hasábokra vágjuk, a külön lábasban párolt zöldségekhez adjuk. (A kelkáposztát, hagymát, fokhagymát, paprikát, paradicsomot kidobjuk. A leves tetejéről leszedjük a zsírt.) Külön edényben, egy kevés húslevesben kifőzzük a cérnametéltet.

Egy mély levesestálat forró vízzel kiöblítünk, azaz előmelegítjük, beletesszük a húsdarabokat, a tésztát, a zöldségeket, és rámerjük a forró húslevest. A petrezselymet finomra vágjuk, a leves tetejére hintjük, és azonnal tálaljuk.

    Ha szeretnél olcsón vásárolni ehhez a recepthez, érdemes tájékozódni az akciós újságokból!

    Szétesik a fasírt? Ha ezt az 5 dolgot betartod mindig tökéletes lesz

    4 / 4

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!