Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka

ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka
hirdetés

Hozzávalók:

  • uborka
  • friss kaporlevél
  • kenyérszelet, vagy krumpli

Elkészítés:

Folyó víz alatt, alaposan dörzsöljük át egy mosogatószivacs segítségével, hogy minden szennyeződéstől megszabaduljunk. Vágjuk le a végeket, és két oldalról hasítsuk fel őket úgy, hogy éppen még egyben maradjanak.

Alaposan mossunk ki egy nagyobb befőttesüveget( 3 vagy 5 literest), tegyünk bele egy marékkal a megmosott kaporból, majd helyezzük bele az uborkákat, míg teljesen meg nem telik. Ezután mehet rá a kapor másik fele, majd készítsük el a felöntőlevet.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

4 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!