hirdetés
11. Kókuszdió
A cukrozatlan kókuszreszelék zsemlemorzsa helyett különleges ízt ad a sós ételek és édességek panírozásához. Érdemes kipróbálni!
12. Perec vagy pogácsa
Házilag készithetünk zsemlemorzsát ha a száraz, megmaradt pogácsát vagy perecet ledaráljuk vagy apróra törjük. Ha sós a perec vagy sajtos a pogácsa, ügyeljünk a hús és a tojás fűszerezésére, kevesebb sót tegyünk bele.
13. Magok
A szezámmag vagy napraforgómag pirítva tökéletes ízt ad a rántott húsunknak. Az ételek nem csak roppanósak, de egészségesek is lesznek, ha ezzel készítjük őket!
Ezt olvastad már?
Egy növény, ami megoldja a lakásodban az egyik legnagyobb problémád
Tippünk nyugdíjasoknak: Mielőtt boltba mennénk, mindig tekintsük meg az akciós újságokat.