ÉrdekesMagazin.hu

Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Erre cseréld le a szemlemorzsát, ha rántott húst csinálsz! Én már mindig csak ezt használom

Erre cseréld le a szemlemorzsát
hirdetés

8. Csicseriborsó

Főzzük meg a borsót, majd pépesítsük. Formázzunk belőle kisebb golyókat és pirítsuk meg egy tepsiben kevés olajban. Ha kihűlnek morzsoljuk össze és már használhatjuk is húsokat és zöldségeket panírozni. 

9. Keksz

Mindenképpen sós vagy vajas kekszet használjunk. Morzsoljuk össze vagy daráljuk le egészen apróra. Mivel már tartalmaz sót, itt is figyeljünk arra, hogy ne sózzuk túl a tojásos masszát, mert túl fűszeres lesz!

Ezt is próbáld ki: Különleges fánk a nagymamám receptje alapján, amit a családban mindenki istenít

10. Parmezán sajt

A többi sajttal ellentétben a parmezán nem olvad el teljesen, igy egy ropogós sajtos kérget ad majd a húsoknak. Ellenállhatatlanul finom lesz!

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

4 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!