hirdetés
4. Diófélék
A darált diófélék különleges ízt adnak a panírozott ételeknek. Használhatunk diót, mandulát, pekándiót vagy kesudiót. Megsülve roppanós és ízletes kérget adnak a húsoknak.
5. Kenyér
Ha nincs otthon zsemlemorzsánk, készithetünk mi is házilag, ha van egy kis kenyerünk. Kitehetjük megszáradni, majd daráljuk le egy robotgéppel. Ha friss a kenyér, tegyük be a lerbe 10-15 percre egy tepsire a szeleteket és süssük 180 fokon, amíg ropogós nem lesz. Csak le kell daráljuk és kész is a zsemlemorzsa.
Ez is érdekelhet: Ezért nem jó ötlet mágnest tenni a hűtőre
6. Quinoa
Főzzük meg,majd hűtsük le a quinoa magokat. Helyettesítsük ezzel a zsemlemorzsát, hisz kiváló rost- és fehérjeforrás.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!