Elkészítés
A tojást a cukorral habosra verjük. Fokozatosan hozzáadjuk az olajat, a tejet, és a többi hozzávalót. (Megjegyzés: Ha kevésbé édesen szeretnéd, csökkentsd a cukor mennyiségét.) Egy 20 x 30 cm-es tepsit előkészítünk, olajjal kikenjük és belisztezzük. A tésztát beleöntjük a tepsibe, és 180 fokra előmelegített sütőben 25 percig sütjük. Az elkészült tésztát kivesszük a sütőből és hagyjuk kihűlni.
A tejet elkeverjük a cukorral és a pudingporral, majd sűrű pudingot főzünk. A vajat habosra verjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a kihűlt pudinghoz. Alaposan elkeverjük a krémet, és elsimítjuk a kihűlt tésztán.
Opcionálisan a tetejére Meggle cukrászhabot teszünk.
Jó étvágyat!
Recept: Bucsainé Csontos Krisztina
Forrás: ketkes
Egyszerű és bevált, finom rétes recept
Pihe puha cseresznyés süti recept, meggyel is el lehet készíteni, nagyon egyszerű