ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

A nyár kedvenc fogása: cukkinis fetás spenótos tócsni, isteni tzazikivel

hirdetés

Hozzávalók cukkini, feta és spenótos rántáshoz:

  • 2 közepes cukkini, lereszelve
  • 3 marék bébispenót apróra vágva
  • ½ csésze feta sajt, morzsolva
  • ¼ csésze darált friss fűszernövények (kapor, menta és oregánó)
  • 3 nagy tojás, enyhén felverve
  • 2 hagyma, darálva
  • 2 gerezd fokhagyma, felaprítva
  • ⅓ csésze liszt
  • ½ teáskanál sütőpor
  • Só és fekete bors, ízlés szerint
  • Olívaolaj, sütéshez

Ezt is imádni fogod: Kapros cukkinifőzelék recept, az egyik legjobb főzelék, mi imádjuk

Tzatziki elkészítése:

Egy tálban keverjük össze a görög joghurtot, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott uborkát, az olívaolajjal és a citromlével. Adjuk hozzá még apróra vágott kaprot, és sózzuk meg ízlés szerint. Jól keverjük össze aztán tegyük a hűtőbe, amíg a tócsnikat elkészítjük, addig a tzatzikiben az ízek pont összeérnek.

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
error: Content is protected !!