hirdetés
Krém készítése:
- A pudingporokat összekeverjük a vaníliás cukorral és 10 dkg kristálycukorral, majd apránként hozzáadjuk az 1 l vizet vagy tejet.
- A tojásfehérjéket a maradék 25 dkg cukorral gőz fölött kemény habbá verjük.
- A pudingot lassú tűzön, folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük, majd óvatosan belekeverjük a felvert tojásfehérjehabot.
- A krémet további 3 percig főzzük a habbal együtt.
Összeállítás:
- A tölcséreket kemény papírból vagy alufóliából készített kúpok segítségével formázzuk.
- A krémet habzsákba töltjük, és megtöltjük vele a kihűlt linzer tölcséreket.
További érdekességek:
Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik