ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

A legfinomabb citrom szelet recept, a nagymamám mindig így készítette

hirdetés

ELKÉSZÍTÉS

A lisztet a zsírral összekeverjük, tegyük bele a cukrot a tojást, és a langyos tejben felfuttatott szalakálit. Gyúrjunk egy puha tésztát, amit picit pihentessünk. Szedjük 4 részre és süssünk belőle lapokat.

Krém :

A 40 dkg margarin, 40 dkg porcukor szükséges hozzá. Ezt habosra keverjük, verjük fel.
6 dl tej, 6 kanál liszt, 2 ek. cukor, 2 citrom héja és leve szükséges még továbbá, ezt össze főzzük és ha kihűlt keverjük össze a cukros margarinnal. A lapokra kenjünk fel a krémet, tetejére szórjunk porcukrot.

Jó munkát és jó étvágyat hozzá!

Ez is érdekelhet: 7 különleges köret, ha már unod a megszokottat

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!