Ez az a trükk, amivel eltávolíthatod a régi szennyeződéseket a sütőről
Mondhatjuk, hogy a legolcsóbb , és az egyik nagyon hatékony segítség a durva szennyeződésekre a citrom. Azért is érdemes használni, mert erős baktériumölő és zsírbontó hatással bír. Ezek mellett antibakteriális, antiszeptikus és fényesítő tulajdonságokkal rendelkezik, ezáltal minden makacs folttal elbánik a sütőben. És azt se felejtsük el, hogy természetes savtartalmának köszönhetően remekül feloldja a zsírokat, sütőre égett ételeket.
Ajánló: Hallgattam a mosógépszerelőmre: ezért nem mosok többé 40 fokon
Ez a citrom tökéletes ereje és hatása
Így kezdj neki: Első körben melegítsd elő a sütődet 250 fokra.
Amíg a sütő felmelegszik, készíts elő egy hőálló edényt (mindenképp ez kell, mert el fog repedni), majd engedj bele csapvizet.
Ha ezzel megvagy vágj egy citromot harmadokra, és a levét nyomd a vizes keverékbe, a citromdarabokat közvetlenül az edénybe helyezve.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!