ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Aranygaluska recept, ahogy a család szereti

hirdetés

Elkészítés

Az összes hozzávalót egy nagy tálban dolgozd össze két kis kezed segítségével, amíg sima tésztát nem kapsz. Hagyd a tésztát körülbelül 1 órán át kelni.

Amikor a tészta megkelt, nyújtsd ki és szaggass belőle pogácsákat. Mindegyik pogácsa közepébe tegyél egy teáskanál szilvalekvárt, majd formázd meg őket. A pogácsákat kend meg olvasztott margarinnal, és szórd meg cukrozott dióval. Helyezd a pogácsákat sütőpapírral bélelt tepsire.

Sütés: 180 fokon, légkeveréses sütőben 25-30 percig süsd, amíg aranybarnák nem lesznek.

    Jó étvágyat!

    Forrás: ketkes

    Zserbógolyó, itt van a finomság, amit minden hétvégén elkészítek

    Bögrés kavart almás meggyes, így szoktam 30 perc alatt ínycsiklandó süteményt készíteni!

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés

    Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

    hirdetés
    error: Content is protected !!