hirdetés
Elkészítés
Az összes hozzávalót egy nagy tálban dolgozd össze két kis kezed segítségével, amíg sima tésztát nem kapsz. Hagyd a tésztát körülbelül 1 órán át kelni.
Amikor a tészta megkelt, nyújtsd ki és szaggass belőle pogácsákat. Mindegyik pogácsa közepébe tegyél egy teáskanál szilvalekvárt, majd formázd meg őket. A pogácsákat kend meg olvasztott margarinnal, és szórd meg cukrozott dióval. Helyezd a pogácsákat sütőpapírral bélelt tepsire.
Sütés: 180 fokon, légkeveréses sütőben 25-30 percig süsd, amíg aranybarnák nem lesznek.
Jó étvágyat!
Forrás: ketkes
Zserbógolyó, itt van a finomság, amit minden hétvégén elkészítek
Bögrés kavart almás meggyes, így szoktam 30 perc alatt ínycsiklandó süteményt készíteni!