ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

8 ok, amiért növesztened kéne ezt a növényt a kertedben, mert kincset ér

Ez a növény kincset ér
hirdetés

A vadon élő porcsin készítésekor elengedhetetlen a növény alapos megmosása, hogy eltávolítsuk a növényvédőszer-maradványokat. Fantasztikus és enyhén sós ízével a porcsin kiváló kiegészítője salátáknak és különféle ételeknek.

Íme egy recept

Hozzávalók:

  • 2 csésze fiatal porcsinlevél és szár, leöblítve és durvára vágva
  • 45 g bazsalikomlevél, leöblítve
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 45 g pirított mandula
  • Leve fél citromból
  • 50 ml olívaolaj
  • Só és bors ízlés szerint


Elkészítés:

Keverje össze a porcsint, a bazsalikomot, a fokhagymát, a mandulát és a citromlevet egy konyhai robotgépben.
Pörgessük addig, amíg a keverék jól össze nem áll.
Amíg keverjük, lassan csorgassunk bele olívaolajat.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Élvezze ezt az ízletes pestót pirított szendvicseken, sült zöldségeken, húson vagy tésztával megforgatva.

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!