hirdetés
7) Sütés után mindig hagyjuk lecsepegni a húst a felesleges zsíradéktól!
8) Érdemes kipróbálni ezt a sajttal és sonkával töltött rántott csirkemell receptet. Kövesse az elkészítési folyamatot lépésről lépésre, és garantáltan az utolsó morzsáig elfogy majd:
Ajánló: Öntsd a sót a mosógépbe és nézd meg mi történik, folyton ezt fogod csinálni
Hozzávalók:
- 4 db csirkemellfilé
- só
- bors
- 15 dkg füstölt sonka
- 10 dkg sajt
- liszt
- 4 db tojás
- zsemlemorzsa
- olaj vagy zsír
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!
Elkészítés:
- A csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük. Vékonyan bekenjük olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd mindegyikbe zsebet vágunk.
- A sonkát és a sajtot felszeleteljük, majd minden zsebbe egy-egy darabot teszünk belőle. A nyílást hústűvel összetűzzük.
- A csirkemelleket bepanírozzuk: először lisztbe forgatjuk, majd tojásba, végül zsemlemorzsába.
- Egy serpenyőben olajat vagy zsírt hevítünk, és a csirkemellek mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
Ezt a cikket láttad már? Keverd ezt a locsolóvízhez, és a muskátlid állandóan virágozni fog