Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

10-ből 9 háziasszony elszúrja, ez a kiváló rántott hús titka

10-ből 9 háziasszony elszúrja, ez a kiváló rántott hús titka
hirdetés

7) Sütés után mindig hagyjuk lecsepegni a húst a felesleges zsíradéktól!

8) Érdemes kipróbálni ezt a sajttal és sonkával töltött rántott csirkemell receptet. Kövesse az elkészítési folyamatot lépésről lépésre, és garantáltan az utolsó morzsáig elfogy majd:

Ajánló: Öntsd a sót a mosógépbe és nézd meg mi történik, folyton ezt fogod csinálni

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemellfilé
  • bors
  • 15 dkg füstölt sonka
  • 10 dkg sajt
  • liszt
  • 4 db tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj vagy zsír

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

Elkészítés:

  1. A csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük. Vékonyan bekenjük olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd mindegyikbe zsebet vágunk.
  2. A sonkát és a sajtot felszeleteljük, majd minden zsebbe egy-egy darabot teszünk belőle. A nyílást hústűvel összetűzzük.
  3. A csirkemelleket bepanírozzuk: először lisztbe forgatjuk, majd tojásba, végül zsemlemorzsába.
  4. Egy serpenyőben olajat vagy zsírt hevítünk, és a csirkemellek mindkét oldalát szép pirosra sütjük.

Ezt a cikket láttad már?  Keverd ezt a locsolóvízhez, és a muskátlid állandóan virágozni fog

4 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!