4) A tojásokhoz adjunk egy kevés ásványvizet vagy tejet, és csak ezután verjük fel őket. A zsemlemorzsában csak éppen forgassuk meg a húst, nem kell megnyomkodni. Csak annyi zsemlemorzsa kerüljön rá, amennyit magától felvesz! Néhányan egy kis olajat is szoktak hozzáadni, mert így a panír egyenletesebben tapad meg, és szebb lesz az eredmény.
5) Az igazi jó panír finomra őrölt zsemlemorzsából áll, kerüljük a durva, ropogós morzsát.
6) Soha ne süssük vajban, csakis olajat, vagy forró disznózsírt használjunk! A felmelegített olajhoz viszont adhatunk egy kevés vajat, ami egy különleges, nagyon finom ízt ad neki. A zsiradék csak éppen lepje el a hússzeleteket, és ezeket gyakran forgassuk. A sütéshez mindig bő zsiradékot használjunk. Sütéskor nagyon fontos a hőmérséklet, akkor ideális, ha mindenütt egyformán serceg, de nem bugyborékol. A túl forró olaj vagy zsír megégeti a panírt, ha nem elég meleg, akkor inkább fő benne a hús, mint sül.
A cikk folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!